L’Exponuvis 2016 es redueix per ser més íntim i acollidor

exponuvis

Exponuvis obrirà les portes de la seva cinquena edició just d’aquí una setmana. Es fa a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri i de nou serà un punt de trobada d’empreses del sector nupcial i parelles que ja han començat a planificar el seu enllaç.

La Fira Nupcial de l’Alt Maresme i la Selva reunirà del 4 al 6 de novembre empreses de roba de cerimònia, joieries, establiments de bellesa, restauració, serveis audiovisuals; a més d’agències de viatges, vehicles de lloguer i tot el que es pugui i imaginar i més per a l’organització d’un casament, amb més o menys pressupost, més o menys formal.

És un dels esdeveniments firals que s’han consolidat en el calendari local, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Calella, l’Associació de Comerciants i el portal Bodas.net. L’organitza l’empresa calellenca Festa Music. Frank Cardó n’és el seu gerent, director d’Exponuvis, i ha explicat les novetats del certamen d’enguany: “Hem canviat el concepte de la Fira, l’hem fet més reduïda per fer-la més acollidora perquè l’any passat va anar molt bé crear tants espais amb l’Elvis i la capella però ara la gent ja ho ha vist. Aquest any el que hem fet és integrar la passarel·la a la sala gran i farem una zona de food trucks amb una exposició de cotxes. Fem la passarel·la d’una altra manera, un altre concepte“.

El dissabte dia 5 la desfilada es farà a les set de la tarda i diumenge es farà a les cinc de la tarda. Frank Cardó ha indicat que a Exponuvis s’hi pot trobar de tot per organitzar un casament: “El tema nupcial abasta moltíssimes empreses, des de detalls fins a complements de decoració i serveis opcionals, globus, floristeries, moda… dóna vida a tot el sector comercial i el que volem és que aquesta fira serveixi pels nuvis per trobar el que necessiten, el seu espai,  per agafar idees i veure totes les noves tendències“.

Exponuvis estarà obert divendres, dissabte i diumenge fins les 9 del vespre. L’entrada costa 3€ però les parelles de nuvis que demanin entrada a través de la web entraran gratuïtament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *