L’Hospital amplia l’horari de visites als pacients no Covid

visites hospital

Amb el descens de casos positius i la millora de les dades epidemiològiques la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha decidit flexibilitzar alguna de les mesures restrictives que aplicava fins ara. En aquest sentit, des del dilluns 20 s’amplia l’horari de visita de familiars als pacients no Covid ingressats. Es permetran visites en horari de matí, de 12 a 14 h, i també de tarda, de 18 a 20 h.

Fins ara els pacients no Covid hospitalitzats només podien rebre visites al migdia de 12 a 14 h, i des d’aquest dilluns vinent s’estableix una nova franja horària de dues hores en el torn de tarda, de 18 a 20 h. Això si, es continuarà permetent només l’entrada d’un acompanyant per pacient, que en la mesura del possible haurà de ser sempre el mateix i tenir la pauta completa de vacunació per minimitzar riscos.
Aquests acompanyants hauran de dur posada la mascareta (quirúrgica a ser possible) i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre i en sortir.
Pel que fa al servei d’Urgències es mantenen les visites d’una hora al dia, de 13 a 14 h, pels pacients no Covid que es troben ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i l’àrea de crítics.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *