L’Hospital de Calella registra 7 defuncions de pacients amb Covid

Foto d’arxiu
Foto d’arxiu

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reportat 7 defuncions per Covid a l’Hospital Sant Jaume i 1 al sociosanitari de Calella en els últims quatre dies. Entre els dos centres, i amb dades actualitzades aquest dilluns a la tarda, hi ha ingressats 48 pacients positius per coronavirus.

Des de dijous de la setmana passada, a l’Hospital Sant Jaume s’han registrat 15 nous positius per coronavirus, deixant en 32 el nombre de persones que hi ha actualment ateses, segons ha informat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. S’han donat 9 altes hospitalàries: dues d’elles pel trasllat a un altre centre sanitari i una altra al sociosanitari.

En el cas del centre sociosanitari, el balanç dels últims quatre dies és de 5 noves entrades per positius per coronavirus i 6 altres, a més d’1 defunció. En relació al brot detectat a principis de la setmana passada, ja s’han comptabilitzat un total de 14 afectats.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid és de 29 persones. N’hi ha 4 de confinades per ser contacte estret amb un positiu.

S’enfilen els indicadors epidemiològics de Calella

El risc de rebrot a Calella ha pujat en més de 200 punts i aquest dilluns ha arribat als 795,28. Una xifra que situa un dels principals indicadors epidemiològics en un nivell molt alt. La taxa de reproducció també continua en ritme creixent i és de l’1,78.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *