L’Hospital de Calella torna a permetre les visites als pacients en observació i crítics

hospital urgencies

Els pacients ingressats a la Unitat Polivalent d’Observació i de crítics a Urgències de l’Hospital de Calella podran rebre des d’aquesta setmana la visita d’un familiar una hora al dia. Una mesura que es començarà a aplicar ara gràcies al descens de casos covid i a la reducció del nombre de persones que arriben al servei d’urgències a conseqüència del virus. Els pacients ingressats en aquestes unitats i que no tinguin el coronavirus, seran els que podran rebre les visites. Els positius continuaran en aïllament.

A partir d’aquesta setmana es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient (sempre el mateix) en horari de 13 a 14 h, que haurà de seguir en tot moment les mesures establertes anticovid: portar la mascareta posada en tot moment (preferiblement quirúrgica), rentar-se les mans en entrar i sortir del centre, i mantenir la distància de seguretat. També es recomana que, en la mesura del possible, els acompanyats tinguin la pauta de vacunació completa.

Pel que fa a la resta de pacients d’urgències, aquests no podran estar acompanyants, a excepció dels menors d’edat i en algunes situacions excepcionals valorades pels professionals sanitaris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat