L’Hospital de Calella traslladarà pacients amb coronavirus a l’hotel Oasis Park en cas de col·lapse

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha pres la paraula als establiments hotelers de la ciutat que l’altre dia, i per boca de la presidenta de l’ATC, s’oferien a donar auxili a les autoritats sanitàries en cas de col·lapse de les instal·lacions hospitalàries per un augment de casos de coronavirus. Van posar a disposició els seus hotels perquè es puguin convertir en espais medicalitzats on atendre a pacients lleus de coronavirus. Avui s’ha confirmat que l’Oasis Park, un dels hotels amb més places d’allotjament que hi ha a Calella, s’utilitzarà amb aquest objectiu en cas necessari.

El comitè de crisi de Calella ho ha confirmat aquest migdia en un comunicat que especifica que serà l’organisme sanitari del territori –en aquest cas la Corporació de Salut del Maresme i la Selva – qui assumirà l’adaptació de les instal·lacions sanitàries perquè puguin tenir usos sanitaris.

Aquesta és una mesura preventiva que han adoptat els responsables de salut del país per si en algun moment cal disposar d’espais habilitats. D’aquesta manera s’alliberen llits d’hospital per casos que requereixen d’una atenció més continuada i específica.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *