Calella tornarà a acollir el Festival Internacional “Catalunya Break”

L’Ajuntament de Calella ha renovat el conveni de col·laboració per seguir acollint el Festival Internacional “Catalunya Break”. Un concurs internacional d’art que se celebra aquest any per primer cop a la ciutat i que congrega assistents de diferents països. El festival enguany va comptar amb una edició de primavera, celebrada al maig, i una edició de tardor que tindrà lloc el pròxim 28 d’octubre a la Sala Mozart.

Amb l’objectiu de desestacionalitzar la temporada, el certamen cultural es tornarà a celebrar l’any vinent també en dues edicions anuals: per primavera i tardor. Del 28 al 30 de març i del 31 d’octubre fins al 3 de novembre del 2020. En el certamen hi participaran grups internacionals de música, dansa, balls tradicionals i circ.
El “Catalunya Break” tornarà a aterrar a Calella després que el consistori signés ahir un conveni amb l’associació “Festival & Contest” de Rímini (Itàlia).

El conveni també inclou la celebració, del 27 de juny al 2 de juliol, del festival “Dies Internacionals de Catalunya”.

Aquest festival cultural, com d’altres que se celebren al llarg de l’any a la ciutat, contribueixen a la desestacionalització de la temporada turística perquè els participants contracten també l’estada en establiments d’allotjament a la ciutat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *