L’Hospital de Mataró rep el premi al millor centre maternoinfatil de l’Estat

La cap de Pediatria de l'Hospital de Mataró en l'acte d'entrega dels premis BSH

La tercera edició dels Premis BSH (Best Spanish Hospitals Awards) ha reconegut l’Hospital de Mataró com el millor centre públic de referència de l’Estat en l’àmbit maternoinfantil. Un reconeixement a l’excel·lència del centre, que compta amb un equip de professionals de diverses especialitats de Pediatria, un Hospital de Dia per a l’atenció dels infants i també disposa d’una Unitat Neonatal. La cap de Pediatria, la doctora Rosa Díez, va ser l’encarregada de recollir el premi a la gala que va tenir lloc a finals d’octubre a Sevilla.

En declaracions a Ràdio Calella TV, la cap de Pediatria de l’Hospital de Mataró, Rosa Díez, ha posat en valor l’excel·lència i la dedicació dels professionals del servei per acomplir amb els indicadors clínics que s’han avaluat.

Probablement, el treball en equip entre els diferents grups de professionals (infermeria, metges, tècniques auxiliars, i la nostra relació amb primària o consultes externes) fa que agilitzem l’atenció dels infants i fer-ho de manera individualitzada.

Els premis valoren l’atenció en el diagnòstic i l’hospitalització de situacions de parts, gastroenteritis, infeccions urinàries, diabetis, bronquitis o casos de neonatologia.

La cap de Pediatria ha explicat que comptem amb un equip divers d’especialistes i serveis per donar la millor atenció i tracte als infants i les seves famílies.

A banda de tenir professionals de Pedriatria general, a consultes externes tenim especialistes en Neumologia, Gastroenterologia… També tenim un Hospital de Dia pediàtric per als nens i nenes que venen a fer-se una prova específica o un tractament que requereix hores d’ingrés, però no tot un dia.

L’Hospital de Mataró ha estat premiat en la categoria de centres de referència. Els finalistes van ser l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa i l’Hospital de Manises.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.