L’ocupació turística al Maresme cau el 4% al juliol

Segons l’Enquesta Flaix de la Diputació de Barcelona, l’ocupació del mes passat va marcar una tendència a la baixa respecte el 2017. Al conjunt de les destinacions de l’entorn de Barcelona, i també al Maresme, on l’ocupació va ser del 80,82%. Això representa una caiguda de gairebé quatre punts percentuals en comparació amb les obtingudes l’any passat.

L’informe del Laboratori de Turisme de la Diputació de Barcelona només presenta dades a nivell comarcal, així que no es disposa d’informació sobre el comportament de l’ocupació turística relativa a Calella.

En tot cas, les dades del juliol indiquen una caiguda generalitzada de la contractació a establiments d’allotjament turístic al conjunt de la demarcació, exceptuant la capital catalana.

Si el juliol del 2017 l’ocupació hotelera al Maresme va ser del 85,55%, el mes passat es va tancar amb el 80,82% de les places disponibles.

Quant a les dades dels càmpings, també es troben per sota dels resultats del 2017 a l’entorn de Barcelona. Els establiments locals s’inclouen a la marca Costa de Barcelona, que incorpora també els del Baix Llobregat, el Garraf, l’Alt Penedès i els dos vallesos. Durant el juliol s’ha aconseguit una ocupació del 62,50%, més de set punts per sota de l’any passat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *