Li roben una bicicleta de 700 euros mentre el distreien amb un flotador

Un establiment de venda i lloguer de bicicletes del carrer Jovara ha patit un nou robatori d’un dels seus vehicles elèctrics. Ha passat aquest migdia, quan dos homes han entrat a l’establiment i mentre un d’ells distreia al propietari demanant-li que inflés un flotador; l’altre li ha robat una bicicleta valorada en 700 euros.

El propietari de l’establiment ha explicat a Ràdio Calella Televisió que és la cinquena bicicleta que li roben en el que portem d’estiu, entre els dos establiments que té a Calella. Dos dels robatoris es van produir a través del lloguer de la bicicleta amb documentació falsificada.

L’alerta li ha donat el botiguer del davant, que s’ha adonat que l’home, vestit de vermell, provava la bicicleta que tenia a la porta i després se l’enduia. Quan se n’ha adonat, ha anat direcció la platja fins on havia anat l’altre home que l’havia distret però no els ha trobat.

El propietari ha denunciat el robatori als Mossos d’Esquadra i ha publicat a través de les xarxes socials el vídeo de la càmera de seguretat que capta el moment del robatori. Demana ajuda d’algun testimoni per identificar els autors.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *