Afectacions de mobilitat per l’Ironman 70.3 Barcelona

IRONMAN00000000

Es produiran el mateix dia de la prova esportiva, diumenge 20 de maig, pel que fa a la circulació de vehicles i a l’aparcament en diversos sectors de Calella.

La principal afectació de trànsit serà a la carretera N-II en direcció Barcelona. Es desviarà a l’autopista a l’alçada del Rierany dels Frares a partir de les 6.30h. Per contra, es podrà circular normalment en direcció Girona.

Dins el nucli urbà de Calella, la circulació quedarà prohibida des de les 6.30h fins a les 15.00h aproximadament en diversos trams de carrers: Anselm Clavé, Passeig de les Roques, Montserrat, Vallderroure, Maragall i Valldebanador. Són els que dibuixen part del segment de bicicleta del triatló de mitja distància. Des de la Policia Local s’informa que en aquests carrers tampoc hi podrà haver cap vehicle aparcat durant aquestes vuit hores i mitja, i fins el moment que s’acabi la prova ciclista.

Aquest diumenge, i a partir de les 6.00h no es podran moure els cotxes que estiguin estacionats als aparcaments de les Palmeres, de Renfe i del camí de Mar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat