L’incendi al basar de la Riera Capaspre hauria estat fortuït

Aquest és l’estat en què va quedar el local que es va cremar divendres a la tarda
Aquest és l’estat en què va quedar el local que es va cremar divendres a la tarda

S’està a l’espera de conèixer si finalment s’obre una investigació per esclarir les causes del foc de divendres a la tarda, que va cremar totalment els articles del local comercial, d’uns 120 metres quadrats de superfície. Segons ha confirmat Bombers de la Generalitat de Catalunya, l’habitatge que hi ha a la planta superior només va quedar fectat pel fum. No hi van haver ferits.

L’incendi va provocar una important i espessa fumera, visible des de l’altre punta de Calella. Les flames van afectar el 80% de la botiga del número 35 de la Riera Capaspre, estrictament al que és el contingut però no l’estructura.

Els serveis d’emergències van desplegar un ampli dispositiu per sufocar les flames, amb la participació de fins a 8 dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya. L’operatiu es va donar per acabat al cap d’una hora i mitja que s’originés el foc.

Ràdio Calella TV no ha pogut confirmar que s’hagi obert una investigació policial per determinar-ne les causes, la qual cosa es produiria directament si hi hagués indicis d’intencionalitat. Amb tot, no es pot descartar que a partir dels informes tècnics es pugui obrir en els pròxims dies.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat