L’institut aconsella als alumnes que portin roba d’abric perquè no funciona la calefacció

Imatge d’arxiu
Imatge d’arxiu

S’està a l’espera que es col·loqui, de forma imminent, un nou dipòsit de gasoil i tornar a encendre la calefacció. Amb tot, i davant la previsió d’un descens acusat de les temperatures a partir d’aquesta mateixa nit i en els pròxims dies, la direcció del Bisbe Sivilla ha enviat una circular als pares dels alumnes demanant que vagin ben abrigats classe.

La directora de l’institut ha explicat que el dipòsit actual, que estava soterrat, té una perforació que impedeix que funcioni la calefacció, i que el nou encara no s’ha pogut instal·lar.

“El dipòsit és molt antic i era més canviar el soterrat, amb les obres que implica, que posar-lo extern. Això ha fet que s’allargués el procés perquè hi ha hagut de donar el vist-i-plau Ensenyament i encarregar-lo. Quant l’empresa el tingui se solucionarà el problema, i això serà en un parell de dies”
, ha relatat la directora del centre, Eva Sánchez.

Aquest contratemps coincidirà amb l’entrada d’un front de baixes temperatures, aquesta mateixa nit, que farà que els termòmetres marquin uns set graus menys que en els últims dies. Davant d’això, la direcció del centre ha volgut posar en alerta als pares i mares dels alumnes. “Hem avisat les famílies perquè hem vist que hi ha previsió d’onada de fred, i hem preferit que els pares ho sàpiguen”, ha dit.

Les temperatures màximes no superaran demà els 13 graus de mitjana a les poblacions de costa del Maresme, i les mínims baixaran fins el set graus. Hi haurà registres negatius a l’interior de la comarca.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat