El multiinstrumentista Pau Vallvé al NEC

pau vallvé

Pau Vallvé aterra avui al festival NEC amb una proposta que barreja els temes del seu nou treball discogràfic amb les cançons més conegudes del seu repertori. És la primera vegada que ve a presentar disc a Calella, però no la primera que ve a tocar. Pau Vallvé, que originàriament és músic bateria, va ser a la nostra ciutat ja fa uns quants anys acompanyant la cantant Maria Coma.

El seu nou disc es diu La vida és ara, un treball nascut en ple procés de separació de la seva parella i en ple confinament. 75 dies de clausura on la seva única rutina i ocupació va ser treballar per aquest nou projecte. Diu que contràriament al que pot semblar, i per les circumstàncies en les que es va fer, aquest és el seu disc menys trist.

Contràriament al que podria semblar per les circumstàncies en què va ser fet, realment és un disc bastant esperançador i positiu, tot i que és un disc intimista i reflexiu; no és un disc de festa. És constructiu i el meu disc menys trist. No és un disc depressiu sinó al revés. Amb la situació en la que estàvem tots plegats, sortir una llum i dir, endavant que això no ha estat res.

El públic que aquesta nit assisteixi al seu concert es trobarà amb un músic que ho toca pràcticament tot; un home orquestra. Pau Vallvé és qui toca tots els instruments que surten a La vida és ara, que va enregistrar al seu estudi personal. Tot plegat fa que no hagi de dependre d’una banda en concret i anuncia que avui a Calella actuarà en format de duet.

Tinc la norma de que ja que m’ho faig jo sòl, tinc la llibertat de no dependre d’una banda en concret. Cada disc que trec munto una banda especial pel disc que he fet, així no està cenyit a un tipus de so o instruments. En aquest cas és un disc que he fet al soterrani durant el confinament, amb maquinetes i guitarres elèctriques, i per tant he prescindit de la banda típica de rock. En aquest cas anem dos multiinstrumentistes, i tot es va construint en directe. És un show més d’anar construint en directe que no pas el d’una banda de rock”

Té clar que la gent va als seus concerts a passar-s’ho bé i a escoltar moltes de les cançons que han marcat la seva trajectòria. Al d’aquesta nit hi sonarà una mica de tot.

Jo als discos no faig concessions a ningú, es a dir, faig el realment a mi m’agrada, en canvi als concerts tinc molt present que la gent ve a passar-s’ho bé per tant no només tocarem les últimes cançons sinó que també repassarem cançons antigues que és el que més coneix la gent, així que farem un mix, cançons de l’últim disc i repàs a la discografia.

L’actuació de Pau Vallvé començarà a les 22h i les entrades ja fa dies que estan exhaurides.

Com en totes les actuacions que es fan al Far les portes del recinte s’obriran a les 19:30h i hi haurà servei de bar i restauració. Qui ho vulgui pot pujar amb el Carrilet que a les 20:30, 21h i 21:30h i des de la parada de l’Oficina de Turisme, ofereix transport gratuït. La tornada des del Far es fa a les 23:30h i a les 24h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *