La Policia de Sant Pol, la primera del Maresme que s’adhereix a la campanya #paralosvalientes

escut_solidari_st_pol

La Policia Local de Sant Pol és el primer cos policial del Maresme en adherir-se a la campanya que la Policia Local de Terrassa ha iniciat aquest any i que té per objectiu recaptar diners per a la campanya #paralosvalientes.

Es tracta d’un escuts brodats semblants als escuts oficials de la Policia Local del municipi, amb la diferència que els pot portar tothom que vulgui a la jaqueta o a la motxilla, ja que són escuts solidaris, no escuts policials, tal com explica el Sergent en cap de la Policia de Sant Pol de Mar, Josep Maria Navarro.

“Primer vam pensar de fer-ho com els que tenim nosaltres, però per fer-ho més fàcil, vam decidir posar-hi la part adhesiva per darrere que es planxa a qualsevol maleta, roba, que poden portar i ja porten molts nens. Porta el distintiu de cada policia local, i ho pot portar qualsevol, perquè no és cap distintiu policial, sinó un adhesiu amb distintiu”

Aquests escuts tenen el color groc, representatiu del càncer infantil, juntament amb la senyera negra i el logo #paralosvalientes. Tanmateix, porten una cola termo-adhesiva al dors que permet fixar-ho a qualsevol peça de roba simplement passant la planxa.

Tots els diners recaptats aniran destinats a la construcció del que serà l’hospital més gran de tota Europa, el SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, especialitzat en la lluita contra el càncer infantil. Per fer-ho realitat, es necessiten 30.000.000€. De moment, ja són 14 les comissaries catalanes que s’han adherit a la campanya. Poblacions com ara Sant Celoni, Caldes de Malavella, Sils, Polinyà, El Papiol o Llançà, entre d’altres, ja estan venent els escuts solidaris igual que Sant Pol.

Tothom que vulgui col·laborar amb aquesta causa pot fer un donatiu de 4€ i tenir-ne un. Per aconseguir un escut, s’han d’adreçar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de la Policia de Sant Pol (9 a 13:30 i 16 a 18h), situada al carrer Abad Deàs, 36.

Properament, molts establiments del municipi també s’adheriran a la campanya.

 

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat