L’Institut Bisbe Sivilla prohibeix els patinets elèctrics al centre

Imatge d'arxiu.

El robatori de dos patinets elèctrics al centre ha posat en alerta a l’Institut Bisbe Sivilla. No en poden garantir la seguretat i, per aquest motiu, en prohibeixen l’entrada. A partir de dilluns 4 de desembre els alumnes no el podran portar.

L’Institut Bisbe Sivilla prohibeix l’accés de patinets elèctrics a dins del centre perquè no tenen mitjans per controlar que no hi hagi robatoris a les instal·lacions. Durant el darrer mes se n’han robat dos, per part de gent externa del centre.

El cap d’estudis del Bisbe Sivilla, Joaquim Mallorquí, ha explicat a Ràdio Calella Televisió que tenen constància que hi ha hagut un augment de robatoris de patinets elèctrics a instituts de la zona. No tenen mitjans per controlar-ho i, per tal de prevenir aquest tipus de situacions, s’ha pres la decisió de prohibir-los:

La mesura tindrà un impacte mínim entre els estudiants, segons considera Mallorquí, ja que d’entre els més de 700 alumnes, només una mitjana de 30 fan servir el patinet per anar a escola, però són prou llaminers pels lladres. Des del centre expliquen que els alumnes el podran deixar, sota la seva responsabilitat, a aparcaments exteriors:

La prohibició s’aplicarà a partir de dilluns vinent, que serà 4 de desembre. Els patinets elèctrics han estat qüestionats en diferents entorns. Ahir mateix es coneixia que no es podran pujar a cap tren, ja que han provocat incendis al transport públic.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *