Prohibit pujar el patinet elèctric a cap tren

Usuaris de Rodalies encara accedeixen al tren amb patinets elèctrics

Renfe no deixarà pujar a cap dels seus trens amb un patinet elèctric per evitar situacions de perill provocades pels últims incendis de bateries que s’han registrat en alguns transports públics. En alguns casos ha sigut per haver manipulat la bateria, algun desperfecte per un cop o per utilitzar carregadors diferents. La prohibició entrarà en vigor el dimarts 12 de desembre i afectarà tots els regionals, rodalies, alta velocitat i llarga distància. Només es farà una excepció amb les bicicletes elèctriques i els vehicles de persones amb mobilitat reduïda.

Renfe podrà obligar un viatger, a partir del 12 de desembre, a abandonar el tren si duu un objecte, equipatge o vehicle que atempti contra la seguretat del transport o la dels altres viatgers.

A les estacions de Rodalies gestionades per Renfe, si es detecta un viatger amb patinet elèctric, s’informarà de la prohibició. Igualment es podran fer inspeccions aleatòries amb interventors i agents de seguretat.

El febrer passat l’ATM va prohibir l’accés de patinets a vehicles, estacions i andanes a l’àrea metropolitana de Barcelona després de l’explosió d’un patinet al servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya el novembre del 2022.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *