Lleuger augment dels casos de Covid a l’Hospital de Calella

L’actualització dels casos Covid a l’Hospital Sant Jaume de Calella mostra un augment dels pacients ingressats. Tal com indiquen les dades de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, s’han registrat 14 ingressos i 7 altes, una de les quals és un trasllat a un altre centre. En comparació amb les últimes dades, aquesta setmana s’han comptabilitzat dues defuncions.

A l’hospital de Calella hi ha, actualment, 14 persones ingressades per Covid, mentre que a l’hospital de Blanes hi ha 9. A banda d’aquests 9 pacients, s’han donat 5 altes i s’ha notificat 1 defunció. Pel que fa als professionals positius i en aïllament, hi ha un total de 26 en tots els centres de la Corporació, 9 més que a l’anterior recompte.

A escala local, les dades de la pandèmia continuen millorant, tot i que segueixen sent elevades. La incidència acumulada en 14 per cada 100.000 habitants arriba als 256,21 punts. A més, en aquest període s’han diagnosticat 54 positius nous.

D’altra banda, l’índex de risc local disminueix fins als 225,60 i la velocitat de reproducció (Rt) se situa en el 0,88; recordem que l’epidèmia creix si és superior a 1.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *