Quines són les principals cerques a Google relacionades amb Calella?

Comença la temporada en què Calella registra més cerques a Google. Els principals temes que es consulten estan relacionats amb la previsió meteorològica de la ciutat, l’oferta hotelera i també la restauració. Les cerques es fan des d’arreu del món, amb una diferència entre les internacionals i les espanyoles, que es relacionen també amb el turisme esportiu.

Des d’Andorra, Països Baixos, Bèlgica, Irlanda… Calella s’ha cercat per internet en els darrers 12 mesos des de diferents països d’arreu de, principalment, territori europeu. L’eina Google Trends mostra que els mesos d’estiu és quan més consultes relacionades amb la ciutat es fan al cercador. En concret, el darrer any el pic de visites es va produir a la primera setmana d’agost del 2023, mentre que el mínim es produeix el mes de novembre.

Per temàtiques, les cerques internacionals se centren sobretot en la previsió meteorològica a 10 dies. Les principals consultes també es fan incloent el terme “hotel” “de mar” i també el nom de la capital catalana, Barcelona.

Si es filtra la cerca en funció de les consultes en territori espanyol, Aragó, La Rioja, Navarra i el País Basc són les comunitats autònomes en les quals Calella desperta més interès. En concret, les principals consultes espanyoles aquests darrers 12 mesos a Google estan relacionades, en primer lloc, amb la previsió meteorològica. La segueixen l’oktoberfest, competicions esportives, entre les quals l’Ironman, l’oferta hotelera i de restauració i la platja.

Google Trends permet saber les principals temàtiques es fan al buscador en temps real i fer-ne una cerca personalitzada. Entre els temes calellencs que han anat en augment l’últim mes hi ha la Festa Major i hotels concrets de la ciutat. També s’ha cercat l’Hospital Sant Jaume i diferents serveis que ofereix Calella, com també, influenciat per l’Screamin’ Festival, el gènere musical del rockabilly.

El cercador de Google és el més utilitzat a nivell mundial. El gegant tecnològic no comparteix l’estadística de quantes cerques es fan diàriament, però segons portals especialitzats es tractaria de 99.000 consultes per segon, uns 8.500 milions per dia.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.