Calella comença a moure’s per La Marató

SAMARRETA CITY WEB

La coordinadora d’entitats i particulars que organitza les activitats a benefici de La Marató conjuntament amb l’Ajuntament de Calella ha avançat alguns dels obsequis que se sortejaran el diumenge 19 de desembre. Seran samarretes d’entitats esportives com el Barça Femení o la del Manchester City, signada per Pep Guardiola i els seus jugadors. En els pròxims dies s’acabarà concretant la programació solidària per recaptar fons per la investigació de la salut mental.

Calella x La Marató escalfa motors per a l’edició del 2021, que serà també de retrobada i recuperació, amb amb l’objectiu de posar la salut mental al centre. Una de les vies d’ingressos serà el sorteig de multitud de regals, entre els quals les samarretes esportives, que tradicionalment han estat les més desitjades. Miquel Martí, membre de la coordinadora, ha avançat que dins el paquet hi haurà la del Barça Femení i una d’especial arribada de Manchester.

Aquest any, gràcies a un contacte, he aconseguit la samarreta del City que, en un principi havia d’estar firmada pel Pep Guardiola amb un certificat d’autenticitat; però al final ha arribat amb les firmes de tots els jugadors i dedicada a Calella x La Marató.

També se sortejarà la samarreta del Girona FC, del Joventut de Badalona i del Cadí La Seu, o del CN Mataró de waterpolo.

La rifa es farà el diumenge 19 de desembre a la Plaça de l’Església. Per participar-hi, caldrà comprar les butlletes que pròximament es posaran a la venda en establiments comercials de Calella. Martí anima a les botigues i empreses a col·laborar-hi fent més grossa la panera de regals.

Tenim el comerç molt tocat per la pandèmia i no ens atrevim a demanar molt. Però qui vulgui participar donant-nos algun obsequi per a les quines i la ruleta serà benvingut per aconseguir el màxim de recaptació.

La programació de Calella x La Marató del 2021 inclourà la trobada de cotxes antics (el 5 de desembre), tirada de bitlles catalanes, partits d’handbol, xocolatada i exhibició eqüestre al Rancho Bonanza. A més del musical “Mamma Mia!” de l’Atsoc, que és una la principal aportació que rep Calella x La Marató. En l’aire està el sopar popular que en les últimes edicions s’havia desconvocat per falta d’assistents.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat