Lloret de Mar suspèn la FM de Santa Cristina

CARTELL FM LLORET DE MAR

El regidor de Festes, Cristian Fernández, ha explicat a Ràdio CalellaTV que la decisió s’ha pres fent prevaler la salut de les persones. El consistori busca poder reubicar al mes d’agost alguns dels actes previstos, si l’evolució de la pandèmia ho permet.

El regidor de festes, Cristian Fernández, ha explicat a aquesta emissora que la decisió ha estat consensuada.

Una decisió consensuada; hem agafat tots els elements de judici que teníem a la nostra disposició per valorar si continuàvem amb els actes de la FM i sobretot amb l’eix central de la festa que és la processó. Amb tot el nostre dolor de no poder gaudir aquest any, fem valer i prevaler la salut i la seguretat, i ens encoratgem al 2021 per poder gaudir-la com hem fet fins ara.

L’Ajuntament de Lloret mirarà de reubicar alguns dels actes previstos, previsiblement de cara a l’agost. El que segur no es podrà fer aquest any es el Ball de Plaça previst pel proper cap de setmana

Hi ha una sèrie d’actes culturals que teníem preparats pels que estem valorant noves dates. El que segur no celebrarem és la festa de Santa Cristina i Sant Elm, el 24 i 26 de juliol, que és quan es fa el Ball de Plaça; el cinema a la fresca, concerts o les activitats esportives, el que puguem fer buscarem una nova data més endavant a veure si la cosa es rebaixa.

Si bé a hores d’ara a Lloret de Mar no s’ha registrat cap brot que obligui a aplicar mesures restrictives o de confinament, el govern municipal ha pres aquesta decisió com una mesura de prudència i prevenció. La suspensió de moment només afecta al programa de la Festa Major, i no a la resta d’activitats culturals i esportives previstes per aquest estiu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat