L’obra “Mamaaa” inaugura la 47a edició del concurs de teatre amateur

L’obra “Mamaaa” obrirà la 47a edició del concurs de teatre amateur que organitza Joventut Artística. La nova temporada, que s’allargarà fins al 28 d’abril, portarà a l’Orfeó Calellenc un total de set obres de tots els gèneres de les principals companyies de teatre amateur del país. Durant els pròxims 3 mesos es programaran obres noves, però també funcions que es van haver de suspendre en l’anterior edició per la pandèmia de la Covid.

La 47 edició del concurs de teatre amateur arrencarà aquest diumenge a l’Orfeó Calellenc a les 18.30h amb l’obra “Mamaaa” de la mà del grup Teiatròlics de Banyoles i sota la direcció de Jordi Sànchez i Pep Antón Gómez. Una obra que tracta sobre l’herència milionària que una mare de més de 100 anys ha de deixar als seus fills, però que disposa d’una salut de ferro. Una comèdia apta per a tots els públics.

Com cada any Joventut Artística ha fet una tria entre totes les propostes que han rebut. Enguany i a causa de la Covid es programen només set obres confirmades que es faran els diumenges dels mesos de febrer, març i abril a les 18.30h. Per l’escenari del teatre Orfeó passaran companyies com el Tequatre de Figueres, l’Agrupació Teatral Casal de Calaf, el Centre Parroquial de Sant Feliu de Llobregat o la Companyia 8 de Terrassa. La secretària de Joventut Artística, Carme Horta, ha reconegut que en tenien més de programades, però que per motius de salut dels participants s’han hagut de suspendre.

Ho tenim tot controlat. Tindrem set setmanes amb obra de teatre. En principi havíem programat 10 obres, però ens han fallat tres companyies i estem mirant de poder solucionar-ho.

La principal novetat d’aquesta edició és que les entrades no es podran comprar abans de la funció, seguint les normes anticovid s’hauran d’adquirir els dissabtes i diumenges a la taquilla del teatre d’una a dues del migdia. També es recomana fer l’entrada esglaonada i assistir una hora abans de l’inici de la funció. L’ús de la mascareta serà obligatori dins la sala en tot moment.

Les entrades les vendrem els dissabtes i diumenge d’una a dues. A la tarda, quan comenci l’obra no podrem vendre entrades perquè ens ho impedeixen les mesures de restricció de la Covid.

Com cada any el concurs atorgarà set premis individuals i de conjunt i el de votació popular. Algunes de les obres que es podran veure en aquesta edició són Dansa d’agost (28 de març), Les Arrels (11 d’abril) Dones i silenci (18 d’abril) o Un joc perillós (25 d’abril).

Tots els detalls de la programació es poden consultar al web de Joventut Artística.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.