L’ocupa que sol·licita l’empadronament a Calella marxa temporalment a l’estranger per feina

Aquest és el motiu pel qual, i segons ha confirmat la PAH-Stop Deshaucios, Mohammed el Fallak porta setmanes sense concentrar-se a les portes de l’Ajuntament de Calella per reivindicar el seu empadronament a la ciutat. Una absència que han fet notar fonts municipals.

La portaveu de la PAH-Stop Deshaucios, Marta Afuera, ha explicat a Ràdio Calella TV que es tracta d’una situació temporal i que això no implica que renunciï als seus drets per ser empadronat a l’habitatge que ha estat ocupant des de l’estiu passat. Ara, segons Afuera, al pis hi resideix un seu germà.

“Hi viu el seu germà fins que ell torni. Per tant, no ha desistit de la seva voluntat de ser empadronat a Calella, senzillament és que ha hagut de marxar fora de forma temporal. Quan torni, si l’Ajuntament no ha fet efectiu l’empadronament, reprendrem la lluita, perquè no és una situació puntual que li afecta només a ell, sinó que és un tema més general”, ha manifestat.

La portaveu de la PAH assegura que el cas d’en Mohammed no és únic ni singular, i denuncia altra vegada que l’Ajutament de Calella no està complint amb la seva obligació legal d’empadronar-lo.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *