L’Oktoberfest s’inaugura dissabte amb la previsió que es consumeixin 30.000 litres de cervesa

L’envelat de mar rebrà a partir de dissabte 28 de setembre els 2.000 participants de l’Oktoberfest, que s’inaugura amb el tradicional degollament del barril. La festa de la cervesa de Calella s’allargarà 16 dies i acollirà les actuacions diàries d’una cinquantena de bandes provinents de 10 nacionalitats diferents, amb presència destacada de músics alemanys i noruecs.

Les bandes de música sortiran en cercavila pels carrers de Calella els dissabtes 28 de setembre -abans de la inauguració- i el 5 d’octubre, amb final a la plaça de l’Ajuntament. En acabar, la festa es trasllada a l’envelat de mar on durant els 16 dies d’Oktoberfest es calcula servir uns 30.000 litres de cervesa, acompanyats de plats típics de la gastronomia alemanya. L’empresa W2M n’és l’organitzadora i n’ha parlat a Ràdio Calella TV la seva responsable, Yasmin Befort.

Calculo que es serviran uns 30.000 litres de cervesa (…) Tenim unes set barres diferents, la majoria gent del poble que repeteixen. L’oferta gastronòmica serà similar amb els productes de sempre: cerveses, salsitxes…

L’Oktoberfest aposta novament per concentrar la festa en dues setmanes -i no tres com en edicions anteriors-, la qual cosa no minva la participació.

Hem escurçat una setmana, com vam fer per primera vegada l’any passat. Tot i haver-ho fet, el número de participants no canvia: estem sobre els 2.000 participants de les diferents bandes. Està siguent un èxit.

I assegura que moltes bandes són repetidores. La majoria del nord d’Europa, on la tradició de l’Oktoberfest està especialment arrelada.

Són unes cinquanta bandes diferents. La primera setmana venen 28 bandes i la segona, 22 (…) Tenim bandes de 10 nacionalitats diferents: Alemanya i Noruega -que són els que porten més gent-, Holanda, Hongria, Letònia, Dinamarca, Àustria, Bèlgica, Suècia i Suïssa (…) Tots s’allotgen en hotels de Calella.

L’Oktoberfest, juntament amb l’IM Barcelona del 6 d’octubre, són dos dels esdeveniments que promou Calella amb l’objectiu d’allargar la temporada turística en unes setmanes en què el temps encara acompanya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *