L’ONCE reparteix 350.000 euros en premis a Calella

ONCE

La venedora de l’ONCE, Antonia Muñoz, va vendre 10 cupons premiats amb 35.000 euros cadascun en el sorteig del Cupó Diari d’ahir dijous, 28 d’abril. Es dóna la circumstància que, justament ahir, va ocupar el punt del carrer Església número 40 substituint al venedor habitual. En declaracions a Ràdio Calella TV, Muñoz s’ha mostrat molt contenta d’haver repartit aquesta quantitat important de diners i ha dit que espera que hagin anat a parar a famílies que els necessitessin.

Antonia Muñoz és la venedora de l’ONCE que ahir va repartir 350.000 euros a Calella, a raó de 35.000 euros per cadascun dels 10 cupons premiats en el sorteig d’aquest dijous del Cupó Diari. Estava substituint al venedor del punt del carrer Església número 40, perquè normalment treballa al Rierany dels Frares.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Muñoz ha explicat que és la primera vegada que dóna un premi tan important i que fa només un any i mig que forma part del col·lectiu de l’ONCE. Ha destacat la funció social i d’integració que l’organització de cecs realitza entre els seus afiliats i que es finança a través de la venda dels cupons.

Podeu escoltar l’entrevista a continuació:

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat