L’oposició en bloc demana un ple extraordinari sobre els serveis de platja

Platja de Calella 07/06/2016

Tots els partits polítics de l’oposició a l’Ajuntament de Calella, ERC, la CUP, el PP i ICV, han demanat la convocatòria d’un ple extraordinari per debatre sobre els serveis de la platja de Calella en general però amb la mirada posada en les noves guinguetes. Tot seguit us oferim les reaccions dels representants del PP, la CUP i ICV i una entrevista amb la portaveu d’ERC, principal partit de l’oposició.

Els representants d’aquests partits han fet la petició formal al registre municipal per tal que l’alcaldessa convoqui, en el termini legal previst, que ha de ser durant els propers 15 dies, un ple extraordinari per analitzar i debatre sobre la situació actual i de futur dels serveis que s’ofereixen al litoral calellenc.

Concretament, ERC, la CUP, el PP i ICV demanen la creació d’una comissió on hi siguin tots els partits per tal de debatre i oferir les diferents visions que tenen sobre el model del servei de platges.

A dia d’avui, i amb les guinguetes en construcció, ERC manté que hi ha una falta de concreció en el model de serveis que s’oferiran a la platja de Calella. Referint-se a la renovació de les guinguetes, la portaveu republicana, Cristina Gómez, ha destacat la necessitat de poder fer un seguiment actual i futur.

Des de la CUP, Jan Catà diu que la demanda d’aquest ple extraordinari persegueix dos objectius molt clars: el primer és evidenciar que el govern municipal no ha fet bé les coses en aquesta qüestió perquè, segons ell, el projecte té moltes ombres però sobretot es persegueix obrir un debat col·lectiu sobre el futur del litoral calellenc.

Des del Partit Popular, Josep Maria Pérez Basart ha denunciat el retard que hi ha en la posada en marxa de les noves guinguetes. Una situació que, segons ell, ha creat un greu perjudici a la ciutat.

Per la seva banda, el regidor d’ICV, Sebastià Tejada, ha destacat que els partits de l’oposició no han pogut incidir o dir la seva sobre el projecte i la seva execució. Segons Tejada, el projecte de noves guinguetes estava condemnat al fracàs des de l’inici el setembre del 2015.

Tots els partits de l’oposició coincideixen a destacar que la gestió del litoral és un projecte prou important perquè compti amb un consens ampli que, segons ells, el govern format per CDC i PSC no ha buscat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *