L’oposició reclama que es facin públics els resultats de l’auditoria a Urbaser

Imatge d'arxiu

Calella en Comú i Esquerra exigeixen conèixer el resultat de l’auditoria a Urbaser, l’empresa concessionària del servei de recollida de la brossa i la neteja viària, i que es publiquin al web municipal. L’avaluació es va encarregar a principis del 2021 per mandat del Ple Municipal i arran de la polèmica pel cas de l’hotel Las Vegas, ara fa poc més d’un any. En la sessió d’aquest dijous, els dos partits han reclamat disposar de la informació que, segons exposen, ja tindria el Govern Municipal.

Anna Giménez, de Calella en Comú, i Míriam Sellés, d’Esquerra, han fet la petició a l’executiu del PDeCAT i el PSC, quan s’ha complert un any de la polèmica del cas Las Vegas que va obrir el debat sobre el servei que presta la concessionària Urbaser.

Anna Giménez:

L’auditoria del servei de recollida de residus i neteja viària està acabada de fa temps. Volem saber quan serem convocats per analitzar els resultats.

Míriam Sellés:

Ens sumem a la petició dels regidors comuns sobre quan es faran públics els resultats de l’auditoria a l’empresa Urbaser.

A més, Esquerra també demana que se’ls lliuri còpia de les actes de totes les reunions que els representants municipals han mantingut amb l’empresa.

El Govern Municipal donarà resposta per escrit a tots els precs i preguntes formulats durant la sessió plenària d’aquest dijous. No n’ha volgut avançar detalls a Ràdio Calella TV.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *