Lorena Sánchez anuncia que deixarà la política a finals de mandat: “He sentit que s’acabava un cicle”

La regidora de Comunicació i Noves Tecnologies, Lorena Sánchez, no seguirà a la política quan acabi l’actual mandat, al mes de maig. Ho ha fet públic en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, explicant que la decisió ha estat difícil per tot el que ha viscut i fet en el Govern de l’Ajuntament de Calella però que sent que és el moment de canviar. Sánchez ha assegurat que sentir-se molt orgullosa de la feina feta, destacant la creació des de zero de l’àrea i de tota l’estructura de comunicació, fins llavors inexistent.

La regidora ha avançat en l’entrevista que, malgrat la seva decisió de fer un pas enrere a nivell polític, donarà suport “perquè hi creu” a la candidatura de Junts per Calella i a l’alcaldessa Montserrat Candini.

He sentit que era el moment de canviar i fer altres coses, dedicar-me a les meves inquietuds (…) És una decisió difícil però ho sento així i li comunico a l’alcaldessa, que respecta la meva decisió. Amb ella hi tinc una relació de temps, som amigues. Jo aniré a la llista de Junts per Calella i donaré suport a la seva candidatura.

Sánchez ha admès desconèixer si la candidatura de Candini comptava amb ella per a la llista.

En relació a la petjada que deixarà del seu pas per la política municipal i al Govern, la regidora ha dit sentir-se especialment orgullosa d’haver creat de zero un departament i un equip de Comunicació. Al fil d’això, activar la presència institucional a les xarxes, treure l’agenda cultural mensual i posar en marxa les webs municipal i la de turisme. En aquest sentit, Sánchez explica quin és el retorn que això ha tingut per a la ciutat.

Sobretot en comunicació turística. Hem fet molta èmfasi amb la nova web turística i les xarxes socials, treballar molt més la presència a fires amb nou material que hi portem. Se’ns coneix molt més, us faríeu creus de la gent de fora que s’estima Calella i que desitja tornar.

La regidora ha assegurat que s’han fet molts esforços perquè el ciutadà estigui informat i al corrent del que passa, i ha defensat el model de butlletí municipal davant les crítiques de l’oposició que el titllen de “pamflet propagandístic”.

Últimament sí. Coincidint amb l’època que estem, tomben eleccions, i és el que toca. Però he de dir una cosa: és el butlletí municipal i l’alcaldessa és qui és, és a tot arreu i surt a les fotografies. Si ells també volen sortir, que vagin als actes.

Preguntada per quin és el millor i el pitjor moment que recorda d’aquests dos últims mandats, ha explicat que serien la celebració dels Special Olympics -recordant-los s’emociona- i l’impacte de l’1 d’octubre per tot el que van desencadenar les càrregues policials a l’exterior de l’Hotel Vila.

Recordo molt l’endemà de l’1 d’octubre quan van venir tots els mitjans i la gent es concentrava davant l’Hotel, vaig estar enganxada al telèfon perquè feia una funció molt tècnica. Els dies després, quan va venir l’equip d’Espejo Público i la gent els increpava i jo intentava posar calma… Van ser dies durs però també gratificants en el sentit professional.

Lorena Sánchez forma part del Grup Municipal del PDECat al Govern de l’Ajuntament de Calella com a independent. Una condició que, diu, no li ha suposat cap situació diferenciada de la resta dels seus companys amb qui “ha fet pinya”.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *