Els voluntaris d’Oncolliga Calella cobriran quatre supermercats Condis per la campanya “Posem-li pebrots al càncer”

pebrotsok

Es desplaçaran als establiments que hi ha a Pineda, Malgrat, Canet i Arenys de Mar com a conseqüència del tancament que hi havia a Calella. La campanya es durà a terme els dies 1 i 2 de febrer, divendres i dissabte, i tota la recaptació es destinarà a finançar les entitats agrupades a la FECEC, la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer, que és la impulsora de la iniciativa.

La campanya consisteix en la venda d’una bossa de pebrots, un de vermell i un de verd, al preu d’1,5 euros. Ho ha explicat Maria Pera, d’Oncolliga Calella, en una entrevista al programa La Ciutat.

Tenim 30 voluntaris d’Oncolliga Calella per cobrir els quatre Condis, com sempre fèiem. Quan la gen entra els oferim una bossa amb un pebrot verd i un de vermell per col·laborar amb la campanya amb 1,5 euros. Gairebé tothom diu que sí.

Amb la recaptació s’ajuda a finançar l’acció de les 15 entitats agrupades a la FECEC, entre les quals s’hi compta Oncolliga. Des de Calella es celebra que la xifra augmenti amb el pas de les edicions.

L’any passat es va fer l’11,5% més que el 2017, en total 82.833 euros, que és una xifra molt bona.

A banda de la compra física de la bossa de la campanya Posem-li pebrots al càncer, també hi ha l’opció de fer la donació on-line a la web juntscontraelcancer.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *