L’organització del Carnaval de l’Alt Maresme anuncia novetats de cara al vintè aniversari

Pere Moragas, de la comissió organitzadora, ha dit que esperen amb il·lusió i ganes la vintena edició de la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme, que se celebrarà l’any vinent. I ha anunciat que prepararan “alguna cosa especial”.

Moragas s’ha mostrat molt satisfet per la participació i l’espectacularitat de les disfresses de grups i comparses a la rua que es va fer dissabte passat, en alguns moments passada per aigua. Ha reconegut que el jurat qualificador va tenir-ho complicat per emetre veredicte.

El grup Canya i Conya de Tossa de Mar es va emportar el primer premi, dotat amb 2.500 euros. El segon premi va ser pel grup Endansa, guanyador d’un premi en metàl·lic de 1.300 euros, i Els Guapos de Tossa, premiats amb 1.000 euros. En la categoria de grups, La Caja de Pandora de Barcelona va emportar-se el premi de 200 euros.

“Ara el que ens anima és arribar al vintè aniversari; tenim una ganes boges de preparar alguna cosa especial”, ha anunciat Moragas.

L’únic incident remarcable durant la rua va ser l’enganxada d’una carrossa amb un cable alçat, a la confluència del carrer Església amb Costa i Fornaguera. Això va aturar momentàniament la rua. Al cap de tres hores, tots els participants van fer cap a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri on hi va haver el ball final i l’entrega de premis.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *