L’orquestra Di-versiones actuarà per Barraques de Festa Major de Calella

La programació de Barraques es desenvoluparà al llarg de dues nits, el divendres 22 i el dissabte 23 de setembre. Les nits de concerts arrencaran el divendres amb Roba Estesa, un sextet musical femení que és hereu del que va ser Ai Carai!

L’any 2017 van arrassar als Premis Enderrok: premi al millor grup revelació, al millor disc de folk per Descalces, i millor cançó de folk per Viu. A més, es van enduar el premi de la crítica al millor disc revelació de l’any.

A continuació, Animal. Una banda que combina pop, reggae i soul desinhibit, així és com se’ls presenta. Aquest estiu tenen una gira de concerts ben farcida i la tancaran, pel moment, a les Barraques de Calella. Una sessió dj posarà el punt i final a la programació del divendres.

El dissabte 23 de setembre a l’envelat de Mar s’hi celebrarà la Festa Fluorescent. L’orquestra Di-versiones, una garantia de festa i de passar-s’ho bé, són la proposta per l’hora central del cap de setmana de Barraques a Calella. Actuaran a mitja nit per després donar pas a El club de las muñecas i la seva proposta rock.

El diumenge 24 de setembre, a la Plaça Lluis Gallart, s’hi celebrarà la Festa Holly, la festa dels colors que tant bona acollida ha tingut en les primeres edicions.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *