L’Orquestra Simfònica Harmonia prepara una “Notte d’Opera” per aquest divendres

Imatge d'arxiu

Un concert líric que repassarà les obres més populars i destacades de grans compositors com Mozart, Bizet, Puccini o Verdi. Una vetllada operística que entra dins la programació del NEC’17 i forma part, a la vegada, de la Temporada Lírica Ciutat de Calella que organitza el Cor Harmonia Calella. La “Notte d’Opera” es viurà a la fresca, al Pati de l’Escola Pia a partir de les 22.00h.

El festival Nits d’Estiu de Calella es trasllada aquesta nit al Pati de l’Escola Pia. Allà l’Orquestra Simfònica Harmonia a partir de les 22h oferirà un concert d’àries, obertures i fragments de diferents òperes dels grans compositors de la lírica.

Amb la veu de la soprano Beatrixe Jiménez, l’orquestra calellenca presenta al NEC “Notte d’Opera”.

El director musical del concert, Albert Deprius, que també s’emmarca en la programació de la Temporada Lírica Ciutat de Calella, ens ha explicat quins compositors i peces es podran escoltar aquesta nit.

S’han atrevit a programar una de les obertures una de les òperes no gaire conegudes de Wagner, Rienzi, una obra molt fresca que essent la seva tercera òpera no perd l’essència del compositor alemany i que asseguren que el públic quedarà enamorats

El repertori hi sonaran peces famoses o que són fàcil d’identificar perquè l’objectiu al cap i a la fi és acostar a la lírica a aquells que no la conèixen.

D’altra banda, actuar de nit i a l’aire lliure suposa per als músics un handicap, ja que les obres estan pensades per se tocades a teatres i sales de concerts amb una acústica, l’Albert Deprius ens explica quins problemes poden tenir

 

A continuació us oferim l’entrevista a Albert Deprius, emesa a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *