El Trapasser s’acomiada aquest cap de setmana amb la Gala Final

Josep Grima, el Trapasser de Calella s’acomiada aquest cap de setmana amb la Gala que es va realitzar en motiu del Premi Ciutat de Calella, l’abril passat. El Trapasser és una producció de Ràdio Calella Televisió que ha estat durant 13 setmanes acompanyant-nos amb entrevistes a diferents personatges de la ciutat.

El Trapasser anava per Calella amb una bicicleta i un micròfon i s’anava trobant personatges molt diferents com el Rector de Calella, Mossen Cinto Busquet a l’Església, en Paco Montero al Passeig de Mar i la Nati Camps de Can Caseta i en Ramon Villaret de Can Villaret.

El Trapasser ha intentat conèixer el rerefons dels personatges amb qui s’anava trobant i, a través dels personatges, anar coneixent com és la gent de Calella. El Trapasser ha visitat força indrets de Calella com la Plaça del Mercat on s’hi va tobar l’Assumpció Ortet, el Parc Dalmau amb en Jordi Feliu i la Galeria Pa Vi i Moltó amb en Jaume Pruna, Can Salom amb en Lambert Cussó i el Far amb en Joan Martí Castelos

S’ha envoltat de gent del món de l’espectacle com la Txell Botey a la Fàbrica Llobet i l’Albert Deprius a la Guingueta Bahari Club, i ha intentat fer esport pujant la Muntanyeta i practicant bitlles amb la Carme Marès.

El programa el Trapasser es pot veure dins una llista de distribució al youtube de Ràdio Calella Televisió i ha tingut més de 5000 visualitzacions fins al moment. Ha estat una producció de Ràdio Calella Televisió, el Trapasser l’interpretava Josep Grima i la realització de video ha anat a càrrec de Bàrbara Escobar.

L’últim capítol del trapasser és una paròdia del programa de Televisió de Catalunya, El Foraster, d’en Quim Masferrer

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *