Foto Film convoca un nou curs d’iniciació a la fotografia

Imatge: Foto-Film Calella
Imatge: Foto-Film Calella

Foto Film Calella ha obert les inscripcions per a un nou curs d’iniciació a la fotografia digital. Enguany, les classes amplien la seva durada horària mitja hora i passen a fer-se els dilluns i dijous de 21 a 23 hores.

A més, hi haurà dues sortides per fer pràctiques a l’exterior de l’aula. Ho explica el director del curs, Joan Llobet: “Incrementem una mica la sessió en mitja hora més. Comencem a les 21hores fins a les 23 hores. Això fa que estigui més acotat en el temps, començarem el 21 de gener fins a l’11 de febrer. El curs queda més compactat. Fem també 2 pràctiques exteriors en grups”.

El curs ofereix formació molt completa tant dels elements de la càmera com de la tècnica i el tractament digital. Enguany però la part que abans es dedicava als mòbils i les aplicacions específiques de fotografia s’abordarà per sobre i es dedicarà més temps a les càmeres i els seus elements. Això és el que els alumnes més demanden, segons Joan Llobet: “L’any passat vam fer un acostament a les APP però la gent el que vol és aprofundir i conèixer la seva pròpia càmera. Llavors fem servir més temps en aquesta qüestió. Els mòbils i les APP també hi seran presents perquè són importants per fer consultes però en un segon pla”.

Foto Film limita el nombre d’alumnes a 25 per tal d’oferir un ensenyament de qualitat. El preu del curs és de 130 euros i es fa al local de l’entitat, a la fàbrica Llobet Guri.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat