“Los monólogos de la vagina”, aquest dissabte a la Sala Mozart

Les actrius Meritxell Huertas, Alicia González i Aina Quiñones protagonitzen l’espectacle “Los monólogos de la vagina” que es representarà aquest dissabte a Calella dins del Cicle Cultural de la Sala Mozart. És una nova posada en escena de l’obra original de la dramaturga i activista Eve Ensler, adaptada i dirigida per Edu Pericas. Les entrades anticipades es poden comprar a taquilla i al portal entrapolis.com al preu de 12 euros.

És un espectacle de monòlegs delirants que tracta de la sexualitat de la dona. Cada text que interpreten les actrius es relaciona amb la vagina, ja sigui a través del sexe, l’amor o el naixement, entre molts altres temes.

La dramaturga Eve Ensler va presentar la primera versió de l’obra l’any 1996 a Nova York, després d’entrevistar a més de 200 dones. Actualment, Los monólogos de la vagina ja s’ha traduït a 45 idiomes i s’ha representat a més de 120 països. La clau de l’èxit és la seva intemporalitat.

Es portarà aquest dissabte 15 de febrer a la Sala Mozart, a les 21.30h. Les entrades anticipades a la venda a taquilla i per Internet al preu de 12 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.