Lots de Nadal com a alternativa als sopars d’empresa

lots nadal

En un any marcat per la pandèmia i dels més atípics, el sector dels lots i cistelles de Nadal tampoc es deslliurarà de les conseqüències de la crisi del coronavirus. Això sí, les seves previsions són molt diferents i fins a últim moment no podran fer una valoració de com ha anat la campanya d’enguany. A tot això, cal afegir les dificultats econòmiques amb les quals s’està trobant empreses arran de la pandèmia que han fet disminuir també la compra d’aquests obsequis de Nadal. Botigues que tradicionalment serveixen lots de Nadal, com Los Extremeños de Calella, han notat una davallada en les comandes i ara treballen per reinventar-se i adaptar lots per a cada situació. I és que aquest any observen que la tendència és un pressupost a la baixa.

La propietària de Los Extremeños, María José Sánchez, ha explicat que ja fa mesos que preveien una davallada en els lots de Nadal i és per això que enguany han decidit adaptar lots i cistelles a totes les butxaques. 

Des que va començar la pandèmia i la situació dels darreres mesos, ja vam pensar que els lots de Nadal anirien a la baixa. Sabíem que seria una de les coses que deixaríem de fer i s’ha notat aquest any. Però per això ens hem adaptat i fem uns lots més econòmics ajustats a tots els pressupostos.

Malgrat ser una “campanya incerta” i amb grans incògnites Sánchez diu que compten amb la “fidelitat dels seus clients”. De fet, explica que al no poder-se celebrar els tradicionals sopars de Nadal de les empreses, moltes estan optant per enviar un lot o una cistella als seus treballadors.

Es nota que ha baixat, però també he de dir que ens hem endut una sorpresa. Les empreses encara tenen un detall pels seus treballadors i sigui més gran o més petit alguna cosa fan. A més, com aquest any no podran fer sopars d’empreses moltes estan optant per enviar un lot a canvi.

I no només són les empreses les que estan apostant per regalar lots de Nadal, sinó també famílies que saben que la situació no els permetrà celebrar els àpats nadalencs plegats.

Inclús famílies que no es pondran ajuntar, ens encarreguen molts lots i cistelles per poder enviar als seus parents. Opten per fer safates d’embotits i vins i, ja que no podran estar junts, almenys menjaran el mateix els dies de celebració.

Des de Los Extremeños fa temps que han detectat que la demanada de lots aniria a la baixa i per això també van decidir reinventar-se i adaptar-se els nous temps. Ara també venen els productes nadalencs online; on es poden comprar des de lots, a cistelles grans, fins a safates d’embotit o patés i tot amb entrega a domicili.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat