Lourdes Claramunt i Míriam Jensen, a la llista de Junts Calella

La llista de Junts Calella per a les municipals del 28 de maig està formada per 27 persones i, entre les suplents, hi ha Lourdes Claramunt i Míriam Jensen, a qui el partit ha presentat aquests últimes dies a les xarxes socials. La primera, empresària dedicada al negoci familiar de materials de construcció; la segona, formada en auxiliar de clínica és una de les professionals que presta serveis al dispensari de la Cooperativa l’Amistat. Les dues donen suport a la candidatura que encapçala l’alcalde Marc Buch.

Junts Calella presenta Lourdes Claramunt com a independentista i defensora de la diversitat. És membre d’Òmnium Cultural i del Consell per la República.

Ha cursat estudis de comptabilitat i anàlisi de costos, i actualment dirigeix l’empresa familiar dedicada als materials per a la construcció, fundada fa prop d’un segle.

Va estar vinculada al Club Bàsquet Calella i, a més d’aquest esport, practica també pàdel i hípica. En la vessant social, la candidatura posa de relleu la seva implicació en projectes solidaris com Càritas i el menjador social de Poblenou, o l’associació Ajut Humanitari GEA XXI de Canet de Mar.

Va de suplent número 6 a la llista que encapçala l’alcalde Marc Buch.

Míriam Jensen és auxiliar de clínica amb el grau superior en higiene bucodental, amb la titulació de quiromassatgista. Ara és una de les professionals de referència al dispensari de la Cooperativa l’Amistat.

Professionalment, va dedicar els seus anys de joventut al negoci familiar, una herboristeria del carrer Balmes.

Míriam Jensen, que va de suplent número 4 a la llista de Junts Calella, va formar part de la històrica Coral Polifònica de Calella.

Junts Calella concorrerà per primera vegada a les municipals de Calella, amb una candidatura liderada per l’alcalde Marc Buch i amb Josep Grima de número 2. El tinent d’Alcaldia Josep Gibert ocupa el simbòlic lloc número 17, tancant la llista.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *