L’Screamin’ Festival aposta per figures de renom internacional per a la seva 21ena edició

screamin

Serà del 3 al 9 de juny, els seus aficionats ompliran Calella amb la seva estètica del rock&roll dels anys 50. L’Screamin’Festival arriba a la seva 21ena edició fidel a la nostra ciutat i amb una aposta per grups de remon internacional del DOO WOP. Es tracta d’ un estil musical dels anys 50, que es va revifar als 80 i que ara torna amb força.

S’espera que unes 2000 persones aficionades a aquest estil musical arribin a Calella. Diu el director del Festival, Carlos Díaz, que no es tracta només de persones a qui els agrada el rock&roll dels anys 50 sinó que es tracta de tot un estil de vida. Enguany, la proposta del Festival passa pels New York Legends, on s’apleguen tres veus prou conegudes pels aficionats a nivell mundial.

Hem aconseguit reunir tres líders locals del que es coneix com Doo Wop. Aquests tres líders són de tres formacions dels anys 50, si en digués els noms potser no serien conegudes però un d’ells és el líder d’un tema que ha sortit en moltes bandes sonores que és “The lion sleeps tonight”. Quan soni aquesta cançó tothom sabrà que qui està venint és un personatge molt important a nivell mundial

Els concerts es faran a la fàbrica Llobet-Guri entre les nou de la nit i les quatre de la matinada, tots i que també hi haurà actuacions en locals prop de la platja. El Festival ve acompanyat de tot un seguit d’activitats paral·leles gratuïtes, com és el cas d’una exhibició de cotxes de l’època. Díaz considera que Calella és el millor escenari per l’Screamin’ Festival i que molta gent ja el relaciona amb la ciutat.

Varem estar quatre anys fora mentre duraven les obres de la Fàbrica Llobet-Guri i després vam tornar. Entre del Festival que és la Fàbrica, poques sales poden competir amb això. Com a destinació, Calella no té competidor, pensa que molta gent li diu l’Screamin però molta li diu el Festival de Calella. I això només passa quan la gent se sent molt identificada amb el lloc on se celebra el Festival

A banda dels New York Legends es podrà veure a altres bandes internacionals com és el cas de The Blue Cats, The Shakin’ Pyramids, Colton Turner o The Paladins.

Podeu veure l’entrevista que li hem fet a Carlos Díaz, director del Festival al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV aqui :

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat