L’Screamin’ Festival es queda sense l’Ameripolitan Award 2017

Carlos Díaz a l'entra del del Paramount Theatre d'Austin hores abans de la gala dels Ameripolitan Music Awards

El certamen calellenc dedicat al Rock And Roll dels anys 50 s’ha quedat a les portes de rebre el màxim reconeixement que atorga l’Ameripolitan Music en la categoria de millor festival del 2017. La gala de lliurament de premis s’ha celebrat aquesta matinada al Paramount Theatre d’Austin, a Texas. Estava nominat amb d’altres quatre festivals nordamericans i el Nashville Boogie s’ha alçat amb la distinció.

Carlos Díaz, de la promotora Toro Records i director de l’Screamin’ Festival, ha compartit amb Ràdio Calella TV les primeres sensacions en finalitzar la gala. En la línia del que ja havia expressat anteriorment, satisfet per la nominació i per entrar al selecte grup dels millors festivals de Rock And Roll, juntament amb d’altres quatre certamens amb segell nordamericà.

“Ha estat una gran experiència i, el més important, que el nom de l’Screamin’ i de Calella s’ha sentit a la que ha estat la capital mundial del Rock And Roll durant unes hores”, ha afirmat Díaz.

Aquesta és la crònica que ens ha fet arribar directament des d’Austin, Texas.

El Nashville Boogie, millor festival del 2017 als Ameripolitan Music Awards, és un certamen multitudari que se celebra anualment pels voltants del mes de maig, allà on van aparèixer els sons característiques de les dècades dels 40 i els 50 del segle passat.

L’organització de l’Screamin’ Festival ja ha donat a conèixer el cartell de la seva dinovena edició, que tindrà lloc entre el 5 i l’11 de juny, amb la Fàbrica Llobet-Guri com a sala de concerts. Enguany, homenatjarà Elvis Presley, el Rei del Rock, amb motiu del quarantè aniversari de la seva mort.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.