Juan Carlos Narzequián: “Calella és la resistència en el món jazzístic”

Imatge d’arxiu

Tot a punt per a l’inici de la 21ena edició del Cafè Jazz de Calella que dirigeix el músic Juan Carlos Narzequián. És l’impulsor d’un certamen que va néixer amb l’objectiu d’oferir un espai d’actuacions en directe i d’experimentació. Narzequián explica que han tornat als origens perquè el jazz d’autor ja no té cabuda en les sales dels circuits més comercials. Diu que aquest és el ganxo que els permet programar als millors músics del panorama nacional i, de retruc, situar el Cafè Jazz en la terna dels festivals de més qualitat.

Narzequián ho ha assegurat en una entrevista al programa La Ciutat.

El Cafè Jazz Calella potser està entre els tres millors festivals del país. Hi trobes músics que participen als millors festivals del món.

El director del Cafè Jazz ha explicat que la programació d’aquest 2020 es desenvoluparà en tres escenaris diferents: Can Salom i els restaurants La Gàbia i Surf&Turf.

S’ha buscat oferir una proposta d’estils diferents, convidant als músics a l’experimentació. Diu que per això es pot considerar que el festival calellenc és un espai de resistència, com quan va néixer fa 21 anys.

La gent vol venir a Calella perquè quan va néixer el Cafè Jazz estava penalitzada la música en directe i només hi havia poques sales, i Calella era resistència. Ara per aspectes musicològics, sociològics i també econòmics, torna a ser un lloc de resistència perquè admet un jazz d’autor, poètic i experimental.

El quartet de Luis González (piano i direcció), Pedro Cortejosa (saxo tenor), Josep Cordobés (bateria) i Rai Ferrer (contrabaix) s’encarregaran d’inaugurar la 21ena edició del Cafè Jazz amb un concert de temes de Joan Manuel Serrat.

Tenim un quartet de jazz de luxe que ha rodat molt i ha tingut molt bona acollida, que és un projecte de Joan Manuel Serrat en clau de jazz. És una molt bona inauguració del festival.

El concert es farà aquest divendres 7 de febrer a Can Salom (22h), amb entrada gratuïta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *