Suspesa la 13a Marxa Nocturna

Arxiu RCTV

Calella-Marxa havia organitzat per aquest dissabte 27 la tretzena edició de la Marxa nocturna i que enguany no es podrà fer per les mesures de seguretat establertes per la Covid-19. De fet Calella-Marxa ja hi ha hagut d’anul·lar totes les seves activitats de mitjans de març. La nocturna era una de les cites més esperades dins del calendari de l’entitat.

Martí Barrera, president de Calella-Marxa, ha explicat que la nocturna sol aglomerar al voltant d’unes 400 persones.

Aquest any havíem de fer la tretzena marxa nocturna i semblar ser que el 13 porta una mica de mala sort. L’anul·lem com totes les activitats que havíem de fer des de març. També hem de tenir en compte que és una marxa que aglomerava a més de 300 – 400 persones i encara en el calendari de marxes no s’ha fet cap d’aquestes característiques.

En el calendari de marxes de moment no s’ha fet cap i tot apunta que la primera que es farà serà a Lloret a mitjans de juliol. Barrera considera que per Calella-Marxa una de les primeres marxes que podran ser serà la de la Minerva al setembre  i La Llopa a l’octubre.

Pel que fa a la seva activitat habitual, de mica en mica Calella-Marxa ha recuperat les seves sortides habituals dels dimarts i caps de setmana amb grups reduïts. El programa d’esport i salut també anul·lat per la Covid-19, dilluns farà l’última sessió a mode de comiat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.