Marina Vergés, la integrant més jove de la candidatura liderada per Marc Buch

VERGÉS WEB 20230321

La candidatura de Junts per Catalunya de Calella comptarà amb Marian Vergés per a la llista de les municipals del 28 de maig. És la integrant més jove de la candidatura que encapçala Marc Buch, que suma amb ella una calellenca formada i dedicada al món de l’educació i amb vinculacions amb l’associacionisme local. És la secretària de la Colla de Geganters i Grallers de Calella i cap d’agrupament del Cau.

Marina Vergés és tècnica d’Educació Infantil i estudia la doble titulació de Mestre d’Educació Infantil i d’Educació Primària. Ho combina amb la seva ocupació com a vetlladora escolar dedicada a l’atenció d’infants amb amb necessitats educatives especials i com a monitora en l’àmbit no formal.

També té els certificats de professionalitat en la dinamització d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, i el de formació professional de direcció i coordinació d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Vergés està compromesa amb el voluntariat i forma part de la Colla de Geganters i Grallers de Calella i de l’Agrupament Escola Montnegre de Calella.

S’incorpora a la llista de Junts per Catalunya de Calella, encapçalada per Marc Buch fent tàndem amb Josep Grima. En les últimes setmanes s’han anunciat les incorporacions d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart, Laura Janer, Josep Puig i Judit Pedemonte.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *