Vanessa Torras, nou membre de la llista d’Estimem Calella

La candidatura electoral d’Estimem Calella ha fet públic aquest matí el nom de l’onzena persona que s’integra al projecte polític. És Vanessa Torras, que es dedica a l’administració de finques a l’empresa familiar. “Honestedat, vocació d’escolta i un ferm compromís pel benestar i la concòrdia”, són algunes de les paraules que li dedica l’equip que encapçala Enric Gómez. Per cert, aquest divendres 24 de març es farà la presentació pública de l’alcaldable, en un acte a Can Saleta (20.30h) obert a tothom.

Vanessa Torras, llicenciada en Història Contemporània, va començar a exercir de mestra a Barcelona però un cop establerta a Calella, fa més de vint anys, va decidir dedicar-se per complet al món de les assegurances a l’empresa familiar. Es va formar i col·legiar com a administradora de finques, professió que continua desenvolupant al servei de les comunitats de veïns.

La nova incorporació al projecte d’Estimem Calella se suma als noms ja confirmats d’Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés, Irene Vila, Vadó Itchart, Francesc Millán, Teresa Soler, Josep Puig, Cristian Ceballos i Susanna Bonilla.

La candidatura electoral organitza per aquest divendres 24 de març la presentació de l’alcaldable Enric Gómez, en un acte que tindrà lloc al segon pis de Can Saleta (20.30h). Els assistents també podran conèixer detalls de la seva proposta política per a la Calella del 2030. L’accés és lliure i hi haurà pica-pica i música en directe.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *