Marta Pascal assistirà a la presentació del PDeCAT Calella

Serà aquest dissabte al matí a la Plaça de l’Església. La coordinadora general del partit demòcrata estarà acompanyada per l’alcaldessa de Calella i directora de la campanya pel Sí al referèndum d’independència, Montserrat Candini. El PDeCAT Calella es va constituir formalment el passat mes de novembre i està liderat per Marc Buch, regidor de Medi Ambient, Sostenibilitat i Espais Naturals i de Participació Ciutadana. L’executiva local està integrada per la primera tintent d’Alcaldia, Núria Parella, en les funcions de vicepresidenta.

Marc Buch avança que l’acte d’aquest dissabte està concebut per donar a conèixer el partit als calellencs. “Vam creure que aquesta era la millor època i, a més, ens troben en un moment polític d’arribem al punt final del procés i segur que les paraules de Pascal i Candini seran molt interessants. I tot plegat, per fer-ho més amè, ho acompanyarem amb un vermut popular”, ha comentat Buch.

Buch ha recordat que el PDeCAT és el primer partit municipalista de Catalunya, amb una major implantació territorial. I ha dit que d’ençà de la seva constitució a Calella, ha crescut en nombre d’associats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *