“Una familia perfectamente normal”, avui al cicle de tarda de l’Espai Jove

Amb motiu de la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI, l’Espai Jove de Can Saleta ha organitzat la projecció de la pel·lícula “Una família perfectament normal”, sobre com es viu el procés de transició en l’entorn familiar. És un drama autobiogràfic dirigit per la cineasta danesa Malou Reymann i que protagonitza una nena, l’Emma, que s’oposa a acceptar el canvi de gènere del seu pare. A mesura que en Thomas es converteix en Agnethe, tant el pare com la filla lluiten per mantenir la relació que han tingut fins ara, acceptant que algunes coses han canviat.

La pel·lícula aprofundeix en els canvis emocionals que representa per una família l’experiència de la transició de gènere. El drama transcorre durant l’any 2000 i pren de referència el punt de vista de l’Emma, una nena d’uns 10 anys, que d’un dia a l’altre es topa amb dues notícies que li sacsegen la vida. Enmig d’una conversa familiar, la seva mare li anuncia que se separa del seu pare perquè ell ha decidit convertir-se en dona.

La projecció de la pel·lícula dins del cicle de tarda de l’Espai Jove és una activitat gratuïta que es farà aquesta tarda (18h) i per la qual cal inscripció prèvia ja que l’aforament està limitat per motius sanitaris. Cal contactar al número de telèfon 666 34 87 17 o bé enviar un correu electrònic a aj035.joventut@calella.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.