Màster class, tallers i una mostra per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

dansa calella

Les escoles de dansa de Calella participen en la programació commemorativa que comença aquesta tarda i s’allargarà durant tot el cap de setmana. L’objectiu es donar visibilitat al ball i convidar a tots els calellencs i calellenques a perdre la vergonya i practicar-lo.

Les activitats de celebració del Dia Internacional de la Dansa arrenquen aquesta tarda amb una màster class de swing a la Plaça de l’Església (18.00h).

Durant el matí de dissabte hi haurà un taller de dansa creativa a càrrec d’Aída del Cid a la biblioteca municipal de Can Salvador de la Plaça (10.00h), dirigit als més menuts de casa. Pels que no són tan petits, a la mateixa hora podran participar a la màster class de Sh’Bam que es farà al Centre Esportiu Cise. Es tracta d’una combinació d’esport i ball que no deixarà indiferent a ningú.

Les activitats de dissabte acabaran a la Plaça de l’Església amb una exhibició i taller d’Urban Dance a càrrec de Fanatix (12.00h).

El plat fort arribarà diumenge. És l’acte més esperat de la commemoració perquè hi participen els alumnes de les escoles de dansa calellenques. La mostra infantil es farà a la Plaça de l’Ajuntament (11.30h), tot i que inicialment s’havia anunciat a la Sala Mozart. S’ha hagut de traslladar per les obres de reparació de la teulada que encara estan en marxa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat