Matriculacions obertes per als cursos de català

catala

L’Oficina de Català de Calella ha iniciat avui el període de matriculacions per al pròxim curs.

El Consorci de Normalització Lingüística prepara la tornada a l’escola per als alumnes que volen millorar la seva formació en català. La seva responsable, Judit Farré, ha explicat a una entrevista a l’Info Migdia que l’oferta que es fa aquí a Calella són els cursos: Bàsic 1, Elemental 1 i l’Intermedi 1.


“A partir d’avui i fins al dia 8 de setembre farem les inscripció als antics alumnes. I a partir del dia 12 fins el 15 alumnes nous. I si no saben el nivell que tenen poden venir a fer una prova de nivell”.

Els cursos don de 45 hores i es divideixen en tres mòduls fins al juny de 2018. Els horaris són aquests


“Les sessions són de dues hores dos dies a la setmana. Dilluns i dimecres o bé dimarts i dijous. Aquest any farem dilluns i dimecres es fa el bàsic 1 de 15 a 17 hores i l’elemental de 18 a 20 del vespre. I l’intermedi es fa dimarts i dijous de dos quarts de deu a dos quarts de dotze”

Per inscriure-us heu d’anar a la Fàbrica Llobet en horari d’onze a dos de la tarda. El preu dels cursos és variable depenent del nivell i de la situació econòmica, ja que són subvencionats. Poden anar des de 13 euros fins a 50.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat