Mercè Marsal publica “Quinto tercera”, una novel·la de misteri en la Barcelona de postguerra

Un edifici modernista de l’Eixample de Barcelona és l’escenari de les diferents històries que conflueixen a “Quinto tercera”, l’última novel·la en clau de misteri de l’escriptora Mercè Marsal, que es presenta aquesta tarda a Calella (Tarinas Associats, Sant Jaume, 256 – 19h). Ens situa a la crua època de postguerra i la dictadura franquista, abordant aspectes com la violència masclista o la identitat negada a milers d’infants que van ser robats de les seves famílies.

Mercè Marsal, filla adoptiva de Calella, ha treballat professionalment en el camp de la docència i és l’autora de Pintura del segle XX (2002) i Binomio perfecto (2019). Quinto tercera és la seva segona novel·la de ficció en castellà, que ha presentat a Ràdio Calella TV en una entrevista que podeu escoltar a continuació:

“Escric pensant i centrant-me en els fets i els sentiments que vull transmetre. Si és por, dolor o tristesa, perquè hi ha hagut una mort, per exemple, que el lector ho acabi sentint i, si cal, li caiguin les llàgrimes. Aquest és el meu propòsit, transmetre el que es reflecteix en cada capítol”

Quinto tercera (2023) està editat per Punto Rojo i se’n farà una presentació en el marc de la Fira de Calella i l’Alt Maresme, el diumenge 24 de setembre (12.15h). Serà a la zona del lleurespai on també hi haurà la signatura d’exemplars per part de l’autora.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.