Atropellament mortal al pas a nivell

Una víctima mortal en l’accident ferroviari d’aquest matí a Calella. Un home de 33 anys ha perdut la vida en ser atropellat per un tren de Rodalies en el moment que creuava la via pel pas a nivell que hi ha entre els carrers Ànimes i Sant Pere. El comboi es disposava a entrar a la zona de l’estació, en sentit Girona, per la qual cosa havia reduït la velocitat de circulació. El succés ha tingut lloc a les 8.20h quan, segons testimonis presencials recollits pels cossos policials, les barreres estaven abaixades. Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per esclarir-ne les circumstàncies.

Des del moment de l’accident, la circulació de trens de la línia R1 de Rodalies del Maresme ha quedat interrompuda entre les estacions de Calella i Sant Pol de Mar. Renfe ha habilitat un servei de transport alternatiu per carretera per tal de facilitar la mobilitat en l’àrea compresa entre Arenys i Pineda de Mar.

El succés ha mobilitzat efectius de Bombers, Mossos d’ESquadra i Policia Local, que s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Ara, la policia catalana investigarà les circumstàncies en què s’ha produït l’atropellament mortal. Amb tot, testimonis presencials expliquen a Ràdio Calella TV que la víctima, un home de 33 anys, hauria creuat la via sense adonar-se que s’aproximava el tren. Es descartaria la hipòtesi del suïcidi.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.