Robatori exprés a la carnisseria Camps

Els lladres han forçat la persiana aquesta nit, sobre les 2h de la matinada, i s’han emportat una cartera que contenia uns 300 euros. És la segona vegada aquest 2018 que la carnisseria Camps pateix un robatori.

La seva propietària, Nati Camps, ha explicat que la companyia d’alarmes ha avisat que semblava una falsa alarma, però la Policia Local ha trucat sobre les 6h del matí alertant que la persiana estava forçada.

A les dues de la nit m’han trucat de l’alarma de Securitas, m’han dit que havia saltat l’alarma i ells ho comproven i truquen al cap d’una mica i m’han dit que no, que semblava una falsa alarma. Cap a les sis ha passat la Policia, han trucat al meu germà que hi havia tota la persiana arremangada i han entrat. Ens han agafat una cartera que tenim al despatx amb uns 300 euros, súper ràpid.

Al mes de març van patir un altre robatori. Els propietaris creuen que es tracta dels mateixos lladres, ja que han anat directament i sense emportar-se res més a buscar la cartera.

Al març, com que no teníem l’alarma, si que ens ho van remenar tot. Es van endur la registradora, es van endur canvis de sota el taulell, però aquesta vegada ja sabien on anaven directament […] Tenim una càmera també. Ells normalment entren amb la llum del mòbil, aleshores queda bastant fosca la filmació. L’altra vegada es veia que eren dos nois joves, que anaven amb gorra, la dessuadora que portaven, es veia tot. […] M’agradaria que hi hagués més seguretat, però és veritat que ens ha avisat la Policia, o sigui que la Policia va voltant, però és molt complicat enganxar, perquè l’actuació d’aquesta gent, estirant molt llarg, han de ser dos minuts. Aquesta vegada jo crec que han sigut dos minuts.

Aquest matí han arreglat la persiana per poder obrir amb normalitat. Camps ha dit que han denunciat els fets als Mossos d’Esquadra i que prendran més mesures de seguretat per evitar nous ensurts.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.