Unes 4.000 persones passen per Expo Nuvis

Fira Exponuvis, ahir
Fira Exponuvis, ahir

Unes 4.000 persones han passat al llarg del cap de setmana per la fira nupcial de l’Alt Maresme i la Selva, Expo Nuvis.

El certamen nupcial obria les seves portes a Calella el passat divendres amb la inauguració oficial que va anar a càrrec de l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini i el delegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert Agut. Precisament, Agut celebrava la consolidació de la fira amb aquesta quarta edició. Per la seva banda, Montserrat Candini refermava el compromís de l’Ajuntament de donar suport a iniciatives empresarials que, com Exponuvis, deia Candini, generen oportunitats. A més, l’alcaldessa lloava l’esperit innovador del director de la fira, Frank Cardó.

Una seixantena d’estands d’empreses de la zona han ofert els seus serveis per tal que les parelles puguin preparar i fer un casament d’èxit. Enguany, una seixantena de parelles han pogut simular el seu casament a l’estil de Las Vegas amb un mestre de cerimònies excepcional, Elvis. Un element innovador per a la quarta edició d’ExpoNuvis. Frank Cardó.

Tant la sala polivalent com la sala amb columnes de la fàbrica Llobet Guri s’han omplert al llarg de tot el cap de setmana de parelles que ja han pogut tenir un primer contacte amb algunes de les empreses que els ajudaran a organitzar el seu casament.

Les tradicionals desfilades de models han estat també una de les activitats que més interès ha despertat entre els visitants d’Expo Nuvis. A dalt de la passarel·la hem vist les últimes tendències en roba nupcial i els seus complements.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat